sábado, 5 de agosto de 2017
Big U.S. History 20th Century Quiz #1: Answers and Winners! by PW Fun & Learning
Great job on first half of 20th centruy, everyone!
Here are the stats, answers, and winners.
STATS
4,036 people took the quiz.
1,167 people scored 100%!
The question most people (almost 100%) got right was…#19!
The question most people missed (only 57% got it right) was…#20.
ANSWERS
- Calvin Coolidge
- ***Woodrow Wilson
- Theodore Roosevelt
- Herbert Hoover
- Nikola Tesla
- Charles Darwin
- ***Albert Einstein
- Thomas Edison
- ***Orson Welles
- Edward G. Robinson
- Henry Fonda
- John Wayne
- ***North Carolina
- Georgia
- Tennessee
- South Carolina
- US to France
- France to US
- US to England
- ***England to US
- Lou Gehrig
- ***Babe Ruth
- Ted Williams
- Joe DiMaggio
- Bessie Coleman
- Jacqueline Cochran
- Harriet Quimby
- ***Amelia Earhart
- True
- ***False
- 1900
- 1910
- ***1920
- 1930
- Germany
- Japan
- ***Soviet Union
- Italy
- John Dillinger
- Charles Luciano
- ***Al Capone
- Carlo Gambino
- smallpox
- ***polio
- influenza
- measles
- Unemployment sharply increased
- Stock prices prices declined
- ***International trade sharply increased
- Economic growth declined
- Project Z
- Battle of Midway
- Guadalcanal
- ***Attack on Pearl Harbor
- ***True
- False
- Hoover
- ***Truman
- Roosevelt
- Eisenhower
- musicians
- dancers
- actors
- ***criminals
- Theodore Roosevelt
- ***William McKinnley
- William Howard Taft
- John F. Kennedy
- suburb
- fishing village
- ***shantytown
- small town
The first place winner is…Brady A.!
The second place winner is…Rosie A.!
The third place winner is…Robert D.!
Congratulations, winners! Contact prizes@thepioneerwoman.com to claim your prizes!
Big U.S. History 20th Century Quiz #1: Answers and Winners! by PW Fun & Learning
Great job on first half of 20th centruy, everyone!
Here are the stats, answers, and winners.
STATS
4,036 people took the quiz.
1,167 people scored 100%!
The question most people (almost 100%) got right was…#19!
The question most people missed (only 57% got it right) was…#20.
ANSWERS
- Calvin Coolidge
- ***Woodrow Wilson
- Theodore Roosevelt
- Herbert Hoover
- Nikola Tesla
- Charles Darwin
- ***Albert Einstein
- Thomas Edison
- ***Orson Welles
- Edward G. Robinson
- Henry Fonda
- John Wayne
- ***North Carolina
- Georgia
- Tennessee
- South Carolina
- US to France
- France to US
- US to England
- ***England to US
- Lou Gehrig
- ***Babe Ruth
- Ted Williams
- Joe DiMaggio
- Bessie Coleman
- Jacqueline Cochran
- Harriet Quimby
- ***Amelia Earhart
- True
- ***False
- 1900
- 1910
- ***1920
- 1930
- Germany
- Japan
- ***Soviet Union
- Italy
- John Dillinger
- Charles Luciano
- ***Al Capone
- Carlo Gambino
- smallpox
- ***polio
- influenza
- measles
- Unemployment sharply increased
- Stock prices prices declined
- ***International trade sharply increased
- Economic growth declined
- Project Z
- Battle of Midway
- Guadalcanal
- ***Attack on Pearl Harbor
- ***True
- False
- Hoover
- ***Truman
- Roosevelt
- Eisenhower
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- Theodore Roosevelt
- ***William McKinnley
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viernes, 4 de agosto de 2017
Campaña Zara TFR Otoño-Invierno 2017/18
Campaña Zara TFR Otoño-Invierno 2017/18
La marca más juvenil de Zara, Trafaluc, acaba de presentar su nueva campaña Silhouettes Zara TRF Otoño-Invierno 2017/18 con las nuevas propuestas de la firma para la próxima temporada.
En la firma más popular del grupo Inditex nunca faltan algunos clásicos que se van reinventado por temporadas, en este caso es el abrigo tipo gabardina en color caqui y de corte recto, que a mi particularmente me encanta y los clásicos anoraks en negro.
Aquí tienes una de sus últimas editoriales de moda para este verano 2017:
En esta nueva campaña Trafaluc recoge tendencias de moda de la pasarelas y algunas de la calle y las adapta a su estilo como es el caso del conjunto mini falda y top en tweed, el look total denim al más puro estilo 80s y 90s, el look de terciopelo para las noches más glamurosas y el blazer oversized como prenda must have para este otoño 2017.
Aquí te dejamos con las imágenes de la nueva editorial Zara TFR Otoño-Invienro 2017/18
http://ift.tt/2vqaIHX August 04, 2017 at 10:20PM
El maquillaje en naranja más arty
El maquillaje en naranja más arty
La editorial de maquillaje que traigo hoy me encanta, no sólo por el punto arty o artístico de las propuestas que conciben el rostro como un lienzo en blanco sino porque los colores anaranjados y el naranja en general es uno de los protagonistas, y a mi es un color que me encanta para verano. No te pierdas nuestras ideas de maquillaje en naranja.
Las fotografías son por cortesía de la revista Harper’s Bazaar Singapore’s Art issue, son obra del fotógrafo Yu Tsai con la modelo china Grace Cheng, estilismos de Robert Behar que utiliza joyería de la firma Van Cleef & Arpels. El maquillaje es obra de la artista Fiona Stiles con peluquería de John Ruggiero.
Aquí tenemos nuestra anterior editorial de belleza:
Ojo con las sombras a modo de arco iris que iluminan los ojos porque son tendencia de belleza esta temporada, ya lo vimos en el desfile de Chanel y poco a poco se van imponiendo en las campañas de belleza. Si eres de las que te atreves a la hora de maquillarte prueba a darle color a tus cejas, ya sea con tonos metalizados o con otros más claros como el lila.
Tanto los labios en naranja como las sombras en el mismo color son ideales para verano y siempre van a iluminar tu rostro y a agrandar los ojos.
Atrévete también con el blush o colorete, esta temporada se aplica directamente desde los ojos cubriendo la parte más lateral del rostro y bien alejado de la nariz y los labios, de hecho se concibe como una prolongación de las sombras de ojos, en breve te hablaremos de esta tendencia y de cómo conseguir el look.
Y aquí tienes nuestra selección de pintalabios en naranja a precios muy asequibles para este verano.
http://ift.tt/2hvGhug August 04, 2017 at 10:03PM
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jueves, 3 de agosto de 2017
Big U.S. History 20th Century Quiz #1: Enter Now! by PW Fun & Learning
Here we go with first half of the 20th century, everyone! Good luck!!
TO ENTER
To enter the quiz, answer the questions below and submit your answers.
***IMPORTANT: SELECT THE BEST POSSIBLE ANSWER.***
Winners will be selected and announced Saturday morning.
THE PRIZES
First place, randomly chosen from the first 50 perfect scores, wins…a $300 PW Mercantile Online Store gift card!
Second place, randomly chosen from all perfect scores within the first hour, wins…a $200 Walmart gift card!
And finally, one randomly selected person who correctly answers all questions wins…a $100 Amazon gift card!
Okay! Ready…set…GO!
(Feel free to shout out your score in the comments!)
Here’s the direct link if the questions below don’t show up: Big U.S. History 20th Century Quiz #1
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Winners will be selected and announced Saturday morning.
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First place, randomly chosen from the first 50 perfect scores, wins…a $300 PW Mercantile Online Store gift card!
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Los clutches que más me gustan para verano
Los clutches que más me gustan para verano
En el post de hoy voy a hablar de los clutches que más me gustan para este verano 2017 según las tendencias de moda que están despuntando en la calle, abajo tienes mi selección particular.
Los materiales naturales como la paja, la madera, las hojas de palma siempre se apoderan de los complementos en verano, por eso no han faltado este tipo de bolsos de mano en mi selección. Junto a ellos se imponen los colores metatizados y el glitter que pone un punto de brillo y de purpurina a una propuesta de noche.
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El estilo étnico parece que no quiere pasar de moda por ellos en mi selección de bolsos clutch no faltan los pompones, las borlas, las monedas y los estampados étnicos.
Aquí va!!
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Los maxi vestidos de verano son los reyes del street-style
Los maxi vestidos son uno de nuestros mejores aliados en verano. Modelos de caídas impecables y tejidos fresquitos, en versión lisa o de llamativos estampados estivales, perfectos para lucir cómoda y con estilo durante 24 horas. De tirantes, camiseros, de hombros al aire… la variedad es inmensa y las rebajas son el mejor momento para hacerte con más diseños.
Pati Conde By Dandara
La tendencia floral ha inspirado parte de la colección 'Barras y Estrellas' Primavera-Verano 2017, diseñada por Patricia Conde. Vestidos largos semi-transparentes cargados de color que no puede faltar en tu maleta para las vacaciones de verano. Ideal este modelo en azul marino con flores amarillas y rojas. Su precio es de 69 euros.
Intropia
El estilo romántico siempre está presente en las prendas de Intropia. Ideal y con cierto aire hippie es este maxi vestido en blanco roto con rayas granates y escote de nido de abeja perfecto para los paseos de tarde de playa. Su precio es de 132,30 euros.
Guts&Love
Guts&Love le vuelve a dar protagonismo a los vestidos de largos infinitos de llamativos estampados y colores vibrantes. Espectacular y muy favorecedor es este diseño en amarillo y verde, cuyo precio es de 152 euros.
Maggie Sweet
Vestido romántico de gasa y con muchas caída con estampado de estrellitas en blanco y azul marino, y detalles de puntillas. Un modelo de la marca española Maggie Sweet perfecto para lucir durante 24 horas. Su precio es de 99,95 euros.
Dolores Promesas
Dolores Promesas siempre apuesta por vestidos largos como grandes aliados de nuestros outfits. Este sofisticado modelo *oversize* de llamativos lunares en blanco y negro es perfecto para combatir los días de calor. Su precio es de 149,95 euros.
Wild Pony
En Wild Pony podemos encontrar maxi vestidos ideales para el día a día como este favorecedor modelo en colo mostaza que si le añades unos complementos adecuados y llamativos lo conviertes en un perfecto look de fiesta. Su precio es de
Mioh
Un diseño elegante y romántico para no pasar desapercibida en las cenas de verano más chic es este vestido largo de Mioh, realizado en tul y bordados de flores azules. Su precio es de
Fetiche Suances
Si te apetece lucir un look sexy este vestido cut out con estampado de flores rojas y rosas es perfecto. Su precio es de
Benetton
Para las noches de fiesta estivales esta opción de Benetton es sofisticada y sensual. Un diseño de encaje y crochet cuyo precio es de
Intropia
Delicadas flores visten este precio maxi vestido de seda con estampado floral y detalle de nido de abeja. Un modelo muy romántico y estiloso de Intropia cuyo precio es de 199 euros.
Maggie Sweet
Estampado de aves para este vestido de cuerpo ajustado y falda de vuelo con detalles de blondas en un romántico azul pastel de Maggie Sweet. Su precio es de 99,95 euros.
H&M
Sencillo, cómodo y muy sencillos. Así es este vestido de H&M de hombros al aire, la tendencia estrella de esta temporada, en verde militar y de tejido muy fresquito. Su precio es de 11,99 euros.
Muotti
Prints de flores e verde y estampados abstractos en tonos teja y morados visten estos maxi dress tan bonitos, sin magas, con cinturón lazo del mismo tejido y de impecable caída de Muotti. Dos diseños ideales para lucir por el día y lograr un outfit muy estiloso. Su precio es de 79,95 euros.
Dolores Promesas
Vestido camisero de llamativo estampado de maxi flores en tonos azules y amarillas de Dolores Promesas. Ideal para fiestas, look de día e incluso un eventazo. Su precio es de 231 euros.
En Trendencias |
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Knife Cuts 101 by Meseidy
I know the term “knife cuts” can sound intimidating. You may be visualizing chefs dicing an onion with lightning speed and think, “If I did that I’d lose a finger.” But knowing the most common, basic knife cuts is important if you want to level up your cooking game.
Why You Need to Know Knife Cuts
Knowing knife cuts is important for several reasons. If a recipe calls for julienne carrots, chiffonade basil, brunoise red pepper, or potato batonnet, it’s helpful to know what these terms mean. They may not be terms that are regularly used, but if you are a fan of cookbooks, you will run into them at some point. It’s also good to know what small, medium, or large dice really mean. Recipes are often written with the size of cuts in mind, because it takes more time for large diced vegetables to cook than small or medium diced, and vice-versa.
During elements class in culinary school, my instructor watched over my shoulder while I did my cuts. It was stressful for sure, but he constantly emphasized the importance of uniform cuts. Uniform cuts not only look good but they also ensure everything cooks evenly. Think about what would happen if you tossed different-sized cut carrots in a stew. Some pieces would still be hard while others already cooked, and by the time the larger pieces are done, the smaller ones are mush. Now of course, no one will be watching over your shoulder, and there will be no no remote ruler to smack your knuckles. This is your kitchen, not a culinary school. But if you want to up your cooking game and make your work in the kitchen easier, uniform cuts are important.
Finally, you’ll absolutely need a sharp knife. Absolutely. In case that’s not clear enough, make sure you use a sharp knife. Using a sharp knife not only helps with precision—it’s also safer. The force required to make a cut with a dull knife puts those cute digits of yours at risk. If you want to learn more about knives, check out my Knives 101 post.
Let’s start with the first step to making the basic cuts we’ll discuss today.
Squaring Off Vegetables
To accomplish any of the following cuts, you will need to square off your vegetable first. There isn’t a single vegetable that is square-sided, which would have made life so much easier. Squaring off vegetables is needed to make uniform cuts. At first, it will be frustrating because you’ll feel like you’re creating a lot of waste. But don’t toss those scraps! Bag them and freeze for broth or stock. When I worked in restaurants, we would keep all our scraps and toss them in a large stock pot for stock later. I’ve even minced my scraps with a food processor to use in scrambles and breads.
To square off a vegetable, peel it first if needed. Trim the ends. Cut the vegetable into 2-inch segments. Take a segment and slice one side to produce a flat surface. Repeat with the remaining sides. Now you’re ready.
Julienne cut or matchstick cut
Julienne cut or matchstick is a common cut that is stick-shaped and very thin. It’s most commonly associated with stir-fries or garnishes. Vegetables cut in this style cook quickly. It’s also great for vegetables that are going to be served raw.To make a julienne cut, square off your vegetable. Then cut lengthwise into 1/16-inch slices, leaving thin rectangular slices. Take the slices and cut into sticks.
Dimensions: 1/16 inch x 1/16 inch x 2 inches
Brunoise dice or fine dice
This is the smallest dice and one of my favorites. This is the julienne method cut down into tiny squares. This dice is great for garnishes and salads. I especially love this dice when preparing a rice pilaf.To make a brunoise dice, follow the same steps for the julienne cut. Then gather the strips and dice into equally-shaped pieces.
Dimensions: 1/16 inch x 1/16 inch x 1/16 inch
Batonnet
I like to call the batonnet cut the french fry cut because, you guessed it, it’s great for french fries. It’s also a great cut for stacking vegetable sides to create height in your dish. Also, if you are into creating veggie trays or cheese boards, it’s a great cut to use.For this cut, slice your squared-off vegetable into 1/4-inch slices. Take the slices and cut into 1/4-inch sticks.
Dimensions: 1/4 inch X 1/4 inch X 2 inch
Small dice
Small dice is done in the same style as a brunoise, but larger because your start with a batonnet. A small dice is 1/4 inch square. I like this cut especially for soups because you can fit several pieces of vegetable on the spoon.To make a small dice, first cut the vegetable into batonnets. Then gather the sticks and cut down into 1/4-inch squares. (You may be seeing a pattern by now.)
Dimensions: 1/4 inch x 1/4 inch x 1/4 inch
Baton
The baton is the largest stick cut. It’s not a commonly used cut but it’s good to know for creating vegetable sides. It is also the foundation for the more common medium dice.Dimensions: 1/2 inch X 1/2 inch X 2 inch
Medium dice
The medium dice starts with a baton, and the only added step is slicing the baton to produce cubes. This is a great cut for chunky stews or home fries.Dimensions: 1/2 inch X 1/2 inch X 1/2 inch
Large dice
Large dice cuts are primarily used in long-cooking dishes. When cutting a large dice, you will produce a higher amount of waste when trying to get nicely cut pieces. It’s most commonly used for large root vegetables like potatoes, rutabaga, and celery root. This is the cut I use the least.Dimensions: 3/4 inch X 3/4 inch X 3/4 inch
Chiffonade
The chiffonade is used to thinly cut leafy herbs and vegetables into ribbons. To chiffonade, start by stacking the vegetable or herb leaves. Then roll them up into a cigar-shaped roll. Once rolled, slice the roll into thin ribbons. Gently toss with your finger to loosen. This cut is used mainly for garnishes. You can do a larger chiffonade cut for hearty leafy greens like kale and chard for sautéing.
Chopped
When a recipe called for a chopped vegetable, it means to cut the vegetable into small pieces where uniformity and shape are not important. Just cut it down to a small size and toss it into the pot. No need to stress. This is very typical in dishes that will be pureed.
Minced
This is basically the chopped version of a brunoise. Go for a very small chop. This method is used mostly for shallots, garlic, and herbs.Now, that you know all the knife cuts, it’s time to carefully whip out your sharpest knife and cutting board and get to cutting. With a little practice, you will be doing even the “fancier” brunoise and chiffonade in no time!