sábado, 14 de abril de 2018
Un baño relajante de 'nivel experta' en una cesta de la compra
Estas son las sandalias de tiras que vas a ver por todas partes
Las invitadas más espectaculares visten con diseños low-cost (¡palabra!)
Llega el momento de la famosa etapa BBC (bodas, bautizos y comuniones) y el encontrar un atuendo perfecto se convierte, muchas veces, en misión imposible. Si a la ecuación le sumamos que la búsqueda se concentre solo en prendas 'low-cost', el trabaja se multiplica por mil. Sin embargo hoy os mostramos 24 vestidos perfectos para cada ocasión -y para todo tipo de chicas- con un precio que no supera los 180 euros. Derrochar estilo y elegancia no significa gastarse mucho dinero por el camino.
Verde, color de la esperanza
- Vestido largo plisado con estampado floral y botones laterales de Asos, 70,99 euros.
- Vestido largo asimétrico con volante en el bajo de Asos Premium, 109,99 euros.
- Vestido largo asimétrico de Dark Pink, 105,99 euros.
- Vestido midi de lunares de Glamorous, 60,99 euros.
Atrévete con diseños repletos de volantes
- Vestido midi asimétrico con diseño escalonado de Missguided, 74,99 euros.
- Vestido maxi escalonado con cuello halter y lazo en la espalda de Asos, 74,99 euros.
- Vestido largo con escote pronunciado de True Decadence, 121,99 euros.
- Vestido largo con diseño escalonado y detalle de tiras de Missguided, 67,99 euros.
La vida de color rosa
- Vestido de vuelo con pliegues de True Decadence, 101,99 euros.
- Vestido midi con diseño cruzado y manga estilo kimono de Asos, 57,99 euros.
- Vestido ajustado midi con lazo de origami de Asos Design, 70,99 euros.
- Vestido midi de encaje flúor con bajo asimétrico de Asos, 74,99 euros.
Elegancia en estado puro
- Vestido largo de dama de honor con corpiño de lentejuelas de Maya Tall, 121,99 euros.
- Vestido largo con escote cuadrado y volantes de Asos, 83,99 euros.
- Vestido largo con bajo asimétrico de TFNC, 78,99 euros.
- Vestido largo y plisado con aplicación de encaje Asos Design, 70,99 euros.
Siguiendo las tendencias de la temporada
- Vestido asimétrico con lunares de Boohoo, 37,99 euros.
- Vestido midi de tubo de Asos Design, 70,99 euros.
- Vestido con bajo asimétrico con estampado de lunares de Boohoo, 43,99 euros.
- Vestido largo desestructurado con estampado floral de Asos, 87,99 euros.
Derroche de personalidad (extrema)
- Minivestido con escote palabra de honor con volantes de Asos, 70,99 euros.
- Vestido maxi estilo camisola de True Decadence, 121,99 euros.
- Vestido midi con diseño deconstruido de Asos, 109,99 euros.
- Vestido midi con diseño floral cruzado y flecos de Asos Edition, 74,99 euros.
Fotos | Fashion me now
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viernes, 13 de abril de 2018
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The Boarding House is Open! by The Pioneer Woman
In case you didn’t see/hear/smell/taste (ha) yet…The Pioneer Woman Boarding House is finally finished. And it’s open!
I wanted to show you a few quick glimpses here. (You can see each room in detail on The Pioneer Woman Boarding House website!)
This is The Prairie Room. It’s our smallest one, but I love it. It’s technically on Ladd’s floor…but I consider it more mine than his. We are competitive that way!
The Drugstore Room. Definitely Ladd’s…but I love it!
The Drugstore Room is the room with the old advertising mural on the wall for Puryear’s Drugstore. Hence the name!
The Tack Room. It’s all about horses. (Again…Ladd.)
The Ranch Room. (Guess whose this is? Ha.)
Somehow I get to claim The Photography Room, which started out being called The Black & White Room until I ran out of black and white photos and had to hang a few color ones.
We fly by the seat of our pants around here. Can you tell?
The Emerald Room is mine, too.
Have I mentioned I like green?
And The Boudoir! It used to be called The Bordello Room, but the more I thought about it, the more that name didn’t square with my soul…so I changed it to Boudoir instead.
We fly by the seat of our pants around here. Can you tell?
The Boudoir bathroom is pretty!
Trivia: I haven’t taken a bath in any of the bathtubs yet. But hopefully soon!
The Boarding House has had a great response and has booked up pretty quickly, but we still have plenty of rooms available this winter and next spring. Mostly, I just wanted to share pics with you since I’ve been sharing from the beginning. Here it is in September.
Thank you for letting me share!
Love,
P-Dubster
Invitadas que queréis ir de corto, Selena Gomez tiene vuestro vestido
Aquí se comen las mejores patatas fritas
The Boarding House is Open! by The Pioneer Woman
In case you didn’t see/hear/smell/taste (ha) yet…The Pioneer Woman Boarding House is finally finished. And it’s open!
I wanted to show you a few quick glimpses here. (You can see each room in detail on The Pioneer Woman Boarding House website!)
This is The Prairie Room. It’s our smallest one, but I love it. It’s technically on Ladd’s floor…but I consider it more mine than his. We are competitive that way!
The Drugstore Room. Definitely Ladd’s…but I love it!
The Drugstore Room is the room with the old advertising mural on the wall for Puryear’s Drugstore. Hence the name!
The Tack Room. It’s all about horses. (Again…Ladd.)
The Ranch Room. (Guess whose this is? Ha.)
Somehow I get to claim The Photography Room, which started out being called The Black & White Room until I ran out of black and white photos and had to hang a few color ones.
We fly by the seat of our pants around here. Can you tell?
The Emerald Room is mine, too.
Have I mentioned I like green?
And The Boudoir! It used to be called The Bordello Room, but the more I thought about it, the more that name didn’t square with my soul…so I changed it to Boudoir instead.
We fly by the seat of our pants around here. Can you tell?
The Boudoir bathroom is pretty!
Trivia: I haven’t taken a bath in any of the bathtubs yet. But hopefully soon!
The Boarding House has had a great response and has booked up pretty quickly, but we still have plenty of rooms available this winter and next spring. Mostly, I just wanted to share pics with you since I’ve been sharing from the beginning. Here it is in September.
Thank you for letting me share!
Love,
P-Dubster
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jueves, 12 de abril de 2018
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Pancetta Ricotta Crepes with Red Pepper Cream by Sommer
When was the last time you ate crepes? Last week? Last month, last year? Ok, when was the last time you made crepes? For some of you, the answer might be never.
Crepes, a French pancake variety, are ultra thin, airy, and best served with sweet or savory fillings folded inside. They are so easy to make, it’s a shame to not give them a try in your own kitchen.
When I’m out at restaurants, I most often see sweet crepes on the menu for breakfast or as a dessert. However, some of my favorite crepe recipes are savory crepes, filled with vegetables, cheese, and meat.
Savory crepes make elegant weekend breakfast and brunch dishes. If you are trying to impress your guests, crepes are a great way to go. You can also use them to make quick lunch wraps, or with heavier slow-cooked meat for a dinner.
We recently made pancetta ricotta crepes with red pepper cream, and they were a huge hit! My family loved the combination of warm crepes filled with cool ricotta cheese, crispy pancetta, and fresh arugula.
Mmmm. Crispy pancetta.
However, I think what really sets these crepes apart is the sauce. This simple blender sauce is made with just sour cream, one roasted red pepper from a jar, and a little tangy Dijon mustard. Just puree it for a few seconds and you have a luxurious silky crepe topper! (I also love this sauce as a veggie dip.)
Let’s start making crepes! Whisk a small portion of milk into flour and eggs. Whisk it thoroughly into a smooth thick batter, then slowly whisk in more milk to thin out the batter. Doing it this way will reduce the chances of clumps in the batter.
Refrigerate the batter for at least 30 minutes to allow the gluten in the flour to work its magic. Resting the batter helps create flexible foldable crepes.
Pour the batter on a hot buttered crepe pan, or a large skillet, and swirl the pan around so the batter forms a large thin circle. Cook until the underside is golden.
Then gently flip the crepe over and cook on the other side. Usually 1 minute per side is enough time.
The crepes will should be about the thickness of a tea towel. Opaque, but very thin.
Keep the crepes warm until ready to serve. I usually set my oven on 175ºF to act as a crepe warmer.
Finally, fill the crepes while they are still warm, so they are pliable and fold easily.
Pancetta Ricotta Crepes with Red Pepper Cream would make a marvelous Sunday brunch, and you’ll have enough time to practice before Mother’s Day this year. Impress mom with this savory continental favorite!
Pancetta Ricotta Crepes with Red Pepper Cream by Sommer
When was the last time you ate crepes? Last week? Last month, last year? Ok, when was the last time you made crepes? For some of you, the answer might be never.
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When I’m out at restaurants, I most often see sweet crepes on the menu for breakfast or as a dessert. However, some of my favorite crepe recipes are savory crepes, filled with vegetables, cheese, and meat.
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We recently made pancetta ricotta crepes with red pepper cream, and they were a huge hit! My family loved the combination of warm crepes filled with cool ricotta cheese, crispy pancetta, and fresh arugula.
Mmmm. Crispy pancetta.
However, I think what really sets these crepes apart is the sauce. This simple blender sauce is made with just sour cream, one roasted red pepper from a jar, and a little tangy Dijon mustard. Just puree it for a few seconds and you have a luxurious silky crepe topper! (I also love this sauce as a veggie dip.)
Let’s start making crepes! Whisk a small portion of milk into flour and eggs. Whisk it thoroughly into a smooth thick batter, then slowly whisk in more milk to thin out the batter. Doing it this way will reduce the chances of clumps in the batter.
Refrigerate the batter for at least 30 minutes to allow the gluten in the flour to work its magic. Resting the batter helps create flexible foldable crepes.
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Then gently flip the crepe over and cook on the other side. Usually 1 minute per side is enough time.
The crepes will should be about the thickness of a tea towel. Opaque, but very thin.
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miércoles, 11 de abril de 2018
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Sigue leyendo... https://ift.tt/2qpuejd April 11, 2018 at 07:11PM
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Canela, la especia que ayuda a perder peso
La canela está dentro de los llamados alimentos termogénicos, que son aquellos que te ayudan a quemar grasa y adelgazar más rápido. ¿Su secreto? El incremento de la temperatura corporal a través de un aumento del metabolismo. De esta manera, hacen que nuestro organismo gaste más simplemente permaneciendo en reposo total, sin ninguna clase de actividad física.
Este tipo de alimentos, pese a ser conocidos, son difíciles de incluir en nuestra dieta habitual ya que la manera más común de ingerirlos es a través de infusiones (como el jengibre, el té verde o la cayena). La canela sin embargo es un producto natural, fácil de encontrar y muy barato, que puede utilizarse tanto en platos salados como dulces, fríos o calientes.
En el gastrobar Bendita Locura Coffee & Dreams nos cuentan cómo la usan ellos en alguna de sus recetas más reconocidas. El primero que nos ofrecen es la musaka, una especie de lasaña en la que la pasta se sustituye por rodajas de berenjena y como afirma David Monzón: “la canela es lo que la distingue, la que hace que sea verdaderamente especial y diferente. Ese toque entre picante y dulce en un plato salado, nos hace viajar instantáneamente rumbo a Oriente. La especia se percibe pero sin enmascarar el sabor del resto de ingredientes, es lo que le da el punto al plato”.
En cuanto al dulce, el abanico se abre bastante, pero una buena opción puede estar en decantarnos por la tarta de zanahoria, un postre que destaca por ese punto especiado tan característico del que la canela es uno de los grandes responsables. Si no te gustan los postres contundentes, mejor es tomar un té chai o un café espolvoreado con canela. Para completar el menú con otros platos termogénicos, puedes buscar en la carta ingredientes como la mostaza o el té verde, presentes en la ensalada de manzana, crispo bacon, queso gorgonzola, nueces y vinagreta de mostaza y naranja, perfecta como primer plato, e infusión de green tea entrada la tarde, manera de ayudar a la pérdida de peso sin apenas darte cuenta.
Si te ha enamorado tanto como a nosotras y no puedes esperar a probarlo, este gastrobar se encuentra en la Calle Príncipe de Vergara, 73.
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https://ift.tt/2GOWYgl April 11, 2018 at 07:00AM