sábado, 8 de abril de 2017
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Gïk, el vino azul que triunfa entre los millenial: “Está previsto que desembarquemos en Estados Unidos este verano”
El verano pasado irrumpió una nueva bebida entre el público más joven que muy pronto llamó la atención de la prensa por su tonalidad azulada. Se la conocía como el vino azul y sus creadores son un grupo de jóvenes españoles que decidieron comenzar una start up en torno a este producto. Publicaciones de todo el mundo se hicieron eco de esta original bebida (que bebe hasta la omnipresente Dulceida), que va camino de desembarcar en Estados Unidos este verano. Hablamos con los artífices de la bebida.
¿Cómo surge la idea de crear este vino azul?
La idea de elaborar Gïk surgió por nuestras ganas de revolucionar un sector tan tradicional. Queríamos crear algo nuevo, algo diferente, y el mundo del vino nos pareció un lugar ideal. Al final, es un sector con una gran tradición, rodeado de cierto elitismo y muy reglado. Por supuesto, lo respetamos totalmente y sabemos que es un gran mercado que mucha gente disfruta a diario; es solo que para nosotros, como generación que no ha crecido bebiendo vino -sino refrescos, cerveza o combinados-, no tenía sentido y quisimos cambiarlo. Por eso, creamos una bebida dulce y fácil de beber, adaptada al paladar de gente normal, como nosotros, más que al de experimentados catadores o expertos del sector. El canal de venta es nuestra página web, no fue una decisión banal tampoco. Lo hicimos así desde el principio porque creemos que ofrece posibilidades que antes eran impensables y porque es una forma de actualizar también algo que de por sí parece inamoviblemente tradicional.
Digamos que el vino es el campo de batalla y el azul es la bandera que ondeamos.
En los inicios, ¿cómo fue la aceptación de la bebida?
Gïk, como todo, ha tenido sus defensores y sus detractores. Las críticas casi siempre han llegado de la parte más tradicional del sector vitivinícola, creemos que porque todas las revoluciones son un problema para los más reaccionarios. Han llegado a calificar Gik de “blasfemia” o “terrible invención”. Por suerte, las opiniones favorables son mayoritarias y en una línea muy muy positiva. Este público ha aceptado la bebida y sus valores como propios, se sienten muy identificados y nos hacen llegar sus comentarios a través de nuestras redes sociales, lo que agradecemos mucho.
¿A qué tipo de público y consumidores se dirige Gik Live?
Gïk se dirige a un público no experto, con un paladar que no se ha educado en el arte de beber vino o cualquier otra bebida de culto. Por eso, está creado para que sea fácil de consumir, sin normas, sin maridajes, conceptos o análisis complicadísimos, sólo para disfrutarlo con buena compañía y la mejor música.
¿Cómo es el proceso de fabricación de este vino?
Logramos el color azul a través de procesos tecnológicos de pigmentación del vino y lo hacemos sin azúcares añadidos. Esta tecnología ha sido desarrollada por el equipo de I+D de Gïk en colaboración con la Facultad de Ingeniería de la UPV-EHU y empresas del sector de la tecnología agroalimentaria.
Los controles de calidad son rigurosos y todos los elementos utilizados siguen la normativa para productos alimentarios de la Unión Europea.
Primero, elaboramos una base que mezcla diferentes variedades. Como durante el proceso mejoramos el sabor del producto, tenemos una gran facilidad para utilizar distintas variedades de uva procedentes de varias regiones y bodegas. Después, añadimos dos pigmentos de origen orgánico: la antocianina, que procede de la piel de la uva; y la indigotina, que se extrae de una planta.
El color azul es lo que os distingue, pero ¿no creéis que también puede alejar a cierto público?
El azul es el color del movimiento, de la innovación, del infinito… y además de todo lo que representa, es una tonalidad muy vistosa, que hace que sí o sí capte tus sentidos. Es verdad que puede ser para bien o para mal, pero nosotros hemos confiado en el color y la experiencia nos dice que llama la atención para bien.
¿Cómo convenceríais a un amante del vino tradicional de tomar vino azul?
Nunca ha sido uno de nuestros objetivos. Sabemos que hay hueco en el mercado para todo, que nuestro público consume más otro tipo de bebidas -cerveza, cócteles, combinados, vinos suaves, etc.- y quizá una persona que bebe vino con asiduidad no se pase a tomar Gik. Pero desde luego animamos a todo el mundo a probarlo sin prejuicios porque tenemos la certeza de que sorprenderá seguro.
¿Cómo se presenta el futuro de Gik Live, qué proyectos tenéis entre manos?
Esperamos y creemos que el futuro de Gïk es muy prometedor y tenemos muchas ganas de trabajar para que así sea. Nuestro proyecto es poder llegar a todos los lugares desde los que nos escriben interesándose por conseguir Gïk. Por ahora, la meta más próxima es desembarcar en Estados Unidos y está previsto para este verano.
Pero como siempre decimos, llegaremos tan lejos como Gik nos quiera llevar.
Habéis logrado una gran presencia internacional en muy pocos años. ¿Cómo lograsteis captar la atención de un mercado tan amplio?
Fue una gran y grata sorpresa. Todavía estábamos definiendo nuestro lugar en España cuando se desató el interés internacional. Fue a partir de la publicación de la revista Time y teníamos que aprovechar el momento. Hay veces que no hay tiempo para pensarlo, solo se puede reaccionar.
¿Cómo describiríais el sabor de Gik Live para alguien que todavía no lo ha probado?
Es muy difícil de describir, porque no hay algo similar con lo que compararlo. Es dulce, afrutado… pero es todo lo que podemos decir. En cada persona despierta una sensación o un recuerdo. Para que veáis hasta qué punto, os dejo el vídeo de la primera cata a ciegas que organizamos.
Vídeo de las sensaciones de la cata a ciegas: https://www.youtube.com/watch?v=SOVlqGW9iNw
En vuestras cajas aparece impresa una ilustración similar a la de Banksy pero adaptada a Gik Live, ¿por qué elegisteis este símbolo?
Porque, para nosotros, Gik no es ni ha sido nunca un vino. Gik es una revolución, es una nueva creación, una nueva categoría con la que tratamos de romper reglas y esquemas y de animar a la gente a que cree unos propios. Un ejemplo tan revolucionario y reivindicativo encajaba perfectamente con lo que para nosotros es Gik. Al final, son tres conceptos que van unidos a Gïk desde que empezamos a darle forma a la idea.
El precio de una botella está en torno a los 10 euros, ¿la producción de este tipo de vino resulta más cara que la de un vino tinto o blanco al uso?
No tiene tanto que ver con la producción. Queríamos un precio que no fuera prohibitivo, para que todo el mundo pudiera acceder a él, pero a la vez tampoco un precio barato, porque somos conscientes, y nuestro público también, de que se trata de un producto especial y es otra manera de darle valor.
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http://ift.tt/2oOWAVh April 08, 2017 at 07:00AMviernes, 7 de abril de 2017
Crossover Stars Quiz: Answers and Winners! by PW Fun & Learning
Nice job on, everyone! Here are the stats, answers, and winners.
STATS
5,659 people took the quiz.
625 people scored 100%!
The question most people (99%) got right was…#12!
The question most people missed (only 68% got it right) was…#3.
ANSWERS
- ***Napster
- Yahoo
- Monster-In-Law
- Shall We Dance
- Maid in Manhattan
- ***The Wedding Planner
- Germany
- ***Austria
- Switzerland
- Belgium
- Gospel
- Pop
- *Country
- Folk
- Senator
- ***Governor
- Speaker of the House
- Mayor
- painting
- politics
- ***singing
- teaching
- ***True
- False
- Don Johnson
- ***Dwayne Johnson
- Nicholas Cage
- Chris Rock
- University of California Los Angeles
- Stanford University
- University of California Berkeley
- ***University of Southern California
- Mariah Carey
- Janet Jackson
- Vanessa Williams
- ***Whitney Houston
- comedian
- actor
- writer
- musician
- ***None of the above. He is all of these.
- Collateral
- ***Ray
- Jarhead
- Django Unchained
- boxing
- swimming
- tennis
- ***baseball
- The Way We Were
- ***Prince of Tides
- The Mirror Has Two Faces
- Nuts
- Freaky
- Swaggy
- Silly
- ***Jiggy
- YouTube
- Broadway
- ***American Idol
- The Voice
- Al Gore, Jr.
- ***Fred Thompson
- Jim Sasser
- Bill Frist
- Russell Crowe
- Bruce Willis
- ***Brad Pitt
- Kevin Costner
- Judy Garland
- Mickey Rooney
- ***Shirley Temple
- Jackie Cooper
- Two Weeks Notice
- Memphis Belle
- ***Hope Floats
- While You Were Sleeping
The first place winner is…Emily F.!
The second place winner is…LuLu B.!
The third place winner is…Maressa D.!
Congratulations, winners! Contact prizes@thepioneerwoman.com to claim your prizes!
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The first place winner is…Emily F.!
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The third place winner is…Maressa D.!
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En 2017, hay algo más importante en los MTV Movie Awards que los nominados y puede cambiarlo TODO
#CNILux: Lujo electrónico: un camino a seguir
'Dry Brushing’ o lo que tienes que hacer por la mañana para tener la piel más bonita (y sin celulitis)
Cuatro tendencias, un solo look (el de Bella Hadid)
Con el bolso de firma más popular pueden pasar dos cosas: o lo tienes o sueñas con tenerlo
ASHLEY TISDALE + THE BEAUTY DEPARTMENT
We’re kicking off a new series on TBD and I am very excited start things off with one of my all time favorite women, Ashley Tisdale. In the last year she’s launched a new makeup line, a new website, a new music series on her youtube channel, all while creative directing at Signorelli and killing it at her own company, Blondie Girl Productions. As if she wasn’t busy enough, she’s heading to Coachella for the first time this year. I figured we should talk about those things AND create some pretty desert vibes while we’re at it.
First of all, your skin is looking pretty poreless right now. What are your current skincare favorites? Hydration – I drink two liters of water a day! I also am adamant about washing my face morning and night, I like the CETAPHIL CLEANSER, and a good eye cream, but what I learned from my dermatologist is that the less products the better.
Your new ILLUMINATE BY ASHLEY TISDALE PALETTE is stunning and I know that because I own it (I’m also excited to say that you may or may not have named one of the colors after me! OMGOMGOMG)! What’s the story behind this palette? It was one of my favorite palettes to create. I really wanted to step out of my comfort zone and do a lot more color, like purples and blues. I wanted to make sure it was different from the BEACH GODDESS and NIGHT GODDESS. When naming the eyeshadows I was inspired to name it the Goddess palette because I feel like the people who inspire me and my life are all goddesses. So of course there had to be a Kristin!
What are you listening to on repeat right now? Stay, by Zedd and Alessia Cara.
Who are you most looking forward to seeing perform at Coachella? Also have you ever been there before? This is my first time at Coachella, I’m so excited! I’m really looking forward to seeing Lady Gaga, and just taking in the entire experience.
Talk to me about your YOUTUBE CHANNEL! I love the music sessions you’ve been doing with Chris and Vanessa! I’ve known you for a little while now but I did NOT know you could sing like that! Whoa. Thank you so much! I’m having so much fun! I recently relaunched my YouTube channel and Music Sessions just came organically, because obviously my channel was launched when I was doing my albums, and knowing that my husband is a musician it just seemed so natural to do cover songs. I never expected people to love it so much, but it’s really exciting to see people enjoy it!
Current favorite blogger/youtuber? SINCERELY JULES has always been one of my favorites.
Best lip color from ILLUMINATE BY ASHLEY TISDALE on you? SKINNY DIPPING or CORAL REEF! I have matte liquid lipsticks coming soon, and I pretty much wear them all the time. I can’t wait for everyone to get their hands on them!
Best eye shadow color from ILLUMINATE BY ASHLEY TISDALE on you? I’m a big fan of rust colors, because I have brown eyes, so my favorite shade is Sammy in the GODDESS PALETTE.
What photo apps do you love? VSCO all the way!
What pair of shoes do you gravitate to the most right now? I think my style is always a bit edgy. So, I would say edgy chic.
First weekend of Coachella, second weekend or both? I’m going first weekend, so obviously, first weekend (: (I don’t think I could handle both)
ASHLEY’S LOOK 1: (HAIR) Prepped the hair with KRISTIN ESS HAIR MOUSSE on the root, KRISTIN ESS HAIR THICKENING SPRAY from middle to ends. Rough dry (no brush, just your fingers) and then add EXTENSIONS (we used 26″ in Chestnut). Give the hair some texture with subtle FLAT IRON WAVES. Add braids and embellish with leather string. (MAKEUP) Apply STONE STICKERS and add a little CLEAR LASH GLUE for extra hold. Eye color: SHELL (GODDESS PALETTE). Lip color: SKINNY DIPPING
ASHLEY’S LOOK 2: Eye color: SAMMY (GODDESS PALETTE) Lip color: TAN LINES. Add a HEART STAMP or 3!
ASHLEY’S LOOK 3: Shimmer (highlight): BEACH BUM Body bronzer: SOAKED IN SUN Lip: CORAL REEF
http://ift.tt/2paf9zO April 07, 2017 at 04:08PMAlerta 'it girl': Sasha Lane o por qué esta actriz es la mejor representante de la Generación Z
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Troubleshooting Cookies by Bridget
You have to mess up a cookie pretty badly for me not to eat it. That said, sometimes cookies don’t turn our quite as well as we’d planned.
Let’s talk about a few cookie woes and troubleshooting tips to go with them.
Overly toasted bottoms
(Ha. Toasted bottoms. I feel like there’s a heated car seat joke in there.)I don’t like my cookie bottoms overly toasted. Here’s the solution: parchment paper. Parchment paper protects cookie bottoms and leaves them just lightly golden.
Uneven baking
Can you see in the photo how the cookies on the top are browner and spread more than the others? If this happens to you, your oven may have a hot spot.To check, fill a cookie sheet with bread slices. Bake at 350ºF for about 15 minutes.
If you notice any uneven browning, you have a hot spot. Once you know, make sure to rotate your pans during baking.
Burnt edges or overly browned/burnt cookies
Two factors could be at play here:1. Be sure you’re not baking on a dark-colored baking sheet. These cause cookies to bake and darken faster.
2. The butter is too soft or melted. Melting butter in the microwave can lead to uneven butter temperature as well. Here’s our Food & Friends post on softening butter. If your recipe calls for softened butter, use one of the tips there. I find for most cookie recipes, cold butter cut into chunks works just fine as long as you cream it well with the sugar.
Spreading cookies
I make a lot of decorated cookies and the one question I probably get asked the most is, “how do I keep my cookies from spreading?” Easy—once you cut shapes with a cookie cutter, pop the cut-outs into the freezer for 5–10 minutes before baking. This helps reduce the spread and keep your cookies looking like the shape you intended.It’s also helpful to use a cookie recipe made specifically for cut-outs. Not all sugar cookies are made to hold their shape.
Burnt chocolate and messy pans
Parchment paper—I can’t sing its praises enough. It keeps cookies (or anything) from sticking to the pan, and for chocolate chip cookies especially, it protects the chips from burning.Dry cookies
At first glance, I’d probably choose the puffier cookie on the right. The problem is, this recipe wasn’t made for poofy, soft cookies. The cookie on the right spread less in the oven, but it’s also very dry. The problem: too much flour.When measuring flour, always use the spoon and sweep method. Use a spoon to fill the measuring cup, then run a straight edge (like the spoon handle) across the top to level.
My cookie biggest issue? Not being able to stop at just one. If anyone has a troubleshooting tip for that, I’m all ears!
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Overly toasted bottoms
(Ha. Toasted bottoms. I feel like there’s a heated car seat joke in there.)I don’t like my cookie bottoms overly toasted. Here’s the solution: parchment paper. Parchment paper protects cookie bottoms and leaves them just lightly golden.
Uneven baking
Can you see in the photo how the cookies on the top are browner and spread more than the others? If this happens to you, your oven may have a hot spot.To check, fill a cookie sheet with bread slices. Bake at 350ºF for about 15 minutes.
If you notice any uneven browning, you have a hot spot. Once you know, make sure to rotate your pans during baking.
Burnt edges or overly browned/burnt cookies
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2. The butter is too soft or melted. Melting butter in the microwave can lead to uneven butter temperature as well. Here’s our Food & Friends post on softening butter. If your recipe calls for softened butter, use one of the tips there. I find for most cookie recipes, cold butter cut into chunks works just fine as long as you cream it well with the sugar.
Spreading cookies
I make a lot of decorated cookies and the one question I probably get asked the most is, “how do I keep my cookies from spreading?” Easy—once you cut shapes with a cookie cutter, pop the cut-outs into the freezer for 5–10 minutes before baking. This helps reduce the spread and keep your cookies looking like the shape you intended.It’s also helpful to use a cookie recipe made specifically for cut-outs. Not all sugar cookies are made to hold their shape.
Burnt chocolate and messy pans
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At first glance, I’d probably choose the puffier cookie on the right. The problem is, this recipe wasn’t made for poofy, soft cookies. The cookie on the right spread less in the oven, but it’s also very dry. The problem: too much flour.When measuring flour, always use the spoon and sweep method. Use a spoon to fill the measuring cup, then run a straight edge (like the spoon handle) across the top to level.
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